Over ons

Ontmoet het team van

Zeker Wonen

Mark Band en Pascal Steltenpool van ZekerWonen hebben een ruime ervaring in de woningmakelaardij en begeleiden al bijna twintig jaar zoekers en kopers bij een van de moeilijkste beslissingen in hun leven: de aankoop van een woning. Een emotioneel traject waar zowel Mark als Pascal de nodige ratio toevoegt, onderzoekt en adviseert over de juiste aankoopprijs.
Zij onderhandelen met verstand van zaken van de markt en slepen daarmee alle mogelijke kolen uit het vuur.

Onze prestaties

Wat hebben we bereikt

0

Aankopen

0

Taxaties

0

Blije Klanten

Wie werken er bij ons?

Het team van Zeker Wonen

Mark Band

Mark Band

Register Makelaar-taxateur o.z.
"Vanaf 1994 heb ik als makelaar bij 2 grote makelaarskantoren gewerkt in de regio Amsterdam. Eerst als makelaar en later ook als vestigingsmanager. Na mijn beëdiging in 2007 als makelaar/taxateur en vestigingsmanager. In april 2012 vond ik de tijd rijp om de volgende stap in mijn carrière te zetten en heb ik ZekerWonen opgericht. Met ZekerWonen hebben wij ons gespecialiseerd in aankoop en taxaties in de particuliere woningmarkt. Samen met mijn collega’s staan wij iedere dag klaar voor onze klanten. Hierbij streven wij naar een zo hoog mogelijk kwaliteit van onze dienstverlening. Hard werken, kwaliteit bieden, flexibel zijn en plezier hebben is voor ons erg belangrijk. Ik ben getrouwd met Marlies en samen hebben we 2 kinderen. Mijn hobby’s zijn voetbal en hardlopen."
Pascal Steltenpool

Pascal Steltenpool

Kandidaat Register makelaar-taxateur o.z.
"Sinds 2012 gecertificeerd als makelaars KRMT in het register van SVMNIVO. In de loop van de jaren de nodige ervaring opgedaan in de makelaardij. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij ZekerWonen en gespecialiseerd als aankoopmakelaar. Bij ZekerWonen kan ik perfect als makelaar actief zijn en heerlijk slagvaardig voor onze klanten optreden. Voor mij is de grootste beloning bij een geslaagde transactie heel simpel: de blije gezichten van alle betrokken partijen. Wilt u weten wat er allemaal voor zaken bij aankoop van een woning/appartement komen kijken? Ik kom graag met u in contact om u te informeren over de voordelen van onze aankoop begeleiding."
Monique Klein

Monique Klein

OFFICE MANAGER
"Na school ben ik begonnen bij het Bemiddelend Orgaan, ik beoordeelde of mensen Gemeentegarantie konden krijgen. Nadat Gemeentegarantie overging in Nationale Hypotheek Garantie, ben ik gestart op de afdeling hypotheken bij ASR. Na een reorganisatie ben ik in 2015 begonnen bij ZekerWonen als office manager. Ik zit hier volkomen op mijn plek, het team is in de loop der jaren een stuk groter geworden en we hebben het ontzettend leuk met elkaar. Het contact met klanten vind ik erg leuk, het kopen van een huis is spannend en het is fijn om ze daar bij te begeleiden. Ik ben positief ingesteld en mijn glas is altijd halfvol! In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te koken met vrienden, een stuk te wandelen of te fietsen of een spannend boek te lezen. Heeft u vragen? Dan hoop ik u snel te spreken!"
Petra Hendriks

Petra Hendriks

ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER
"Sinds 2017 werk ik met dit gezellige team. Ik was hiervoor werkzaam in een heel andere branche. Om verschillende redenen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ontzettend blij ben ik nog steeds dat dit team met mij die uitdaging aandurfde! Je bent zeg maar nooit te oud om te leren... Ik vind het belangrijk om samen te werken aan een mooi eindresultaat met tevreden klanten als prioriteit! Verder ben ik dol op mijn gezin en gezelligheid. Probeer altijd in mogelijkheden te denken... Zeg maar zo: “pluk de dag” en “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!"
Sanne Holwerda

Sanne Holwerda

Vastgoeddeskundige
"Al vroeg ben ik mijn hart verloren aan het makelaarsvak, waarin ik met veel passie mag werken. Na een jaar rechtenstudie besloot ik de overstap te maken naar de vastgoedbranche. In het vak voelde ik mij meteen thuis en inmiddels weet ik prima mijn weg te vinden binnen de makelaardij. Hard werken, het hebben van contact met de klant plus dat geen dag hetzelfde is maakt dit vak zo leuk. Ik vind het belangrijk dat de klant zich begrepen voelt en dat zij niet achterblijft met onbeantwoorde vragen. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om de klant blij te zien en ik leef ook oprecht mee gedurende het proces. Samen met mij vriend en poes woon ik in een klein dorpje in de Kop van Noord-Holland. In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen en zit ik graag op het terras, de Blacklist volg ik elke zaterdag standvastig. Ik hoop u snel te kunnen vertellen over wat ik voor u kan betekenen in een oriënterend gesprek!"
Esther Jansen-Willemse

Esther Jansen-Willemse

commerciële binnendienst
"Op mijn 21e kocht ik mijn eerste woning, een nieuwbouw appartement. Dat was ook snel geregeld want ik werkte toen lange tijd bij een bank o.a. als hypotheekadviseur. Altijd met veel interesse de huizenmarkt gevolgd via Funda en mede door wat ik daar tegenkwam aan leuke huizen alweer een aantal keer verhuisd. De laatste 12 jaar werkte ik als management assistente bij KLM maar de huizenmarkt bleef trekken en daarom ben ik heel blij dat ik bij ZekerWonen terecht ben gekomen."
Luuk Hulscher

Luuk Hulscher

Register Makelaar-taxateur o.z.
"In 1990 ben ik als 19-jarige mijn carrière begonnen in de makelaardij. In de daarop volgende 30 jaar heb ik een heel brede ervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren. In 2000 ben ik voor de Rechtbank beëdigd als makelaar/taxateur. Bij ZekerWonen zit ik echt op mijn plek. Wij zijn gespecialiseerd in taxeren en aankopen. Voor mij zijn dat de leukste onderdelen van het vak. Ik kan mijn opgedane kennis goed gebruiken en ik mag onze klanten helpen bij een van de belangrijkste keuzes in hun leven. Mijn hobby’s zijn o.a. klussen, fitness en hardlopen. Mijn grootste hobby is het werk bij ZekerWonen."
Bo Scheers

Bo Scheers

commerciële binnendienst
"Mijn hele leven gaat mijn interesse al uit naar wonen en lifestyle en mijn droom is om mijn enthousiasme hierin over te brengen op anderen. Sinds een halfjaar ben ik bezig met de opleiding tot Register Makelaar, hierdoor ben ik nog enthousiaster geworden over het vak. Aangezien ik de theorie het liefste zo snel mogelijk al in de praktijk wilde toepassen, kon ik niet wachten om al aan de slag te gaan en mensen te helpen met de aankoop van een huis en de processen die hierbij horen. Tevens ligt mijn hart in Amsterdam en met haar prachtige historie aan gebouwen en dynamiek en dat zijn allemaal elementen wat ervoor zorgt dat ik echt op zijn plek zit bij Zeker Wonen. Mijn passie ligt bij paarden en hou me graag bezig met gezondheid, lichaam en geest."

Elke maand nieuws ontvangen?

Laat je email adres achter en we sturen je maandelijks een update. 

Schuiven naar boven
Call Now Button