Vacature commercieel/administratief medewerker

Vacature commercieel/administratief medewerker

Heb jij een passie voor klantcontact via de telefoon en e-mail, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en mis je hierbij de commerciële kansen niet? Dan is dit dé baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een proactieve en klantgerichte Commercieel/Administratief Medewerker die van een uitdaging houdt. 

COMMERCIEEL/ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Plaats: Amsterdam

Fulltime/parttime: tussen de 18 en de 24 uur per week

Dienstverband: tijdelijk, met zicht op vast

Werk-/denkniveau: minimaal mbo werk- en denkniveau

Salarisindicatie: van € 2500,- tot € 3000,- op basis van 40 uur

ZekerWonen heeft een ruime ervaring in de woningmakelaardij en begeleidt al bijna twintig jaar zoekers en kopers bij één van de moeilijkste beslissingen in hun leven: de aankoop van een woning. Ook voeren wij ruim 900 taxaties uit op jaarbasis.

Wat ga je doen?

Als Commercieel/Administratief Medewerker verzorg je samen met je collega’s de inkomende telefonie en e-mail op kantoor. Je beantwoordt vragen over onze dienstverlening en plant verschillende afspraken, waaronder bezichtigingen en taxaties, direct in de agenda’s van onze makelaars. Hierbij zie je het als een uitdaging om elk contact commercieel te benutten.  Een zeer afwisselende klantcontact functie! Zie jij jezelf al zitten?

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat je beschikt over een klantvriendelijke, commerciële en dienstverlenende instelling om collega’s goed te kunnen ondersteunen en aan relaties de juiste service te kunnen bieden. Daarnaast is een natuurlijke nieuwsgierigheid ook van belang. Jij bent immers het eerste aanspreekpunt en je durft te vragen of je de beller of mailer verder kan helpen.

Daarnaast verwachten wij nog het volgende:

  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed zowel in geschrift als in spraak;
  • je bent commercieel ingesteld;
  • je toont betrokkenheid en communiceert helder met klanten en collega’s;
  • je kunt zelfstandig én in teamverband werken;
  • je werkt gestructureerd, nauwkeurig en kunt overzicht bewaren;
  • ervaring in een helpdesk achtergrond/telefonie en/of makelaardij is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een interessante en dynamische functie bieden wij jou de mogelijkheid om te werken in een klein maar sterk team met veel verscheidenheid. Leuk contact met collega’s en klanten en werken in de grootste stad van Nederland. Wij bieden een marktconform salaris (van € 2500,- tot € 3000,- op basis van 40 uur) dat past bij je functie en kwaliteiten. Wij omschrijven ons bedrijf als open en informele werkomgeving.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert op de vacature door je motivatiebrief en cv te mailen naar info@zeker-wonen.nl. We selecteren jou en nodigen je uit voor een gesprek. In dit gesprek zijn wij benieuwd naar jou als persoon en kunnen we gaan kijken of er een match is. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek. Zijn we nog steeds allebei enthousiast? Dan krijg je een voorstel van ons en kunnen we alles in orde gaan maken.

Wil je eerst nog even contact voordat je gaat solliciteren? Dat kan uiteraard ook. Je kunt dan bellen met ons kantoor en vragen naar Monique Klein of Mark Band, op telefoonnummer  020-3030600.

Voel jij je aangetrokken tot deze functie? Mis deze kans niet en reageer snel!

Wil je meer weten over wie wij zijn? Ga dan naar onze website: https://zeker-wonen.nl/over-ons/

Vacature commercieel/administratief medewerker
Schuiven naar boven
Call Now Button